طرز تهیه هویج پلو با مرغ ریش


می توانید به سلیقه خود کمی شکر به مواد اضافه کنید و با زعفران زیاد مواد را تفت دهید تا یکدست شود.

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش












برنج 3 فنجان
هویج 3 تکه
زرشک 1/2 فنجان
سینه مرغ 1 قطعه
یک پیاز 1 قطعه
زعفران کافی
قند 2 ساعت غذا خوردن
کره کافی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه کافی

طرز پخت هویج پلو با مرغ ریش ریش و زرشک

مرحله اول: پختن مرغ

ابتدا مرغ را آماده کنید. برای این کار سینه مرغ را به همراه یک چهارم پیاز و ادویه در تابه تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس روی مرغ آب بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود سپس آن را از آب خارج کنید و بعد از سرد شدن، زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن هویج

در مرحله بعد، هویج را پوست بگیرید و آن را ریز خرد یا ورقه کنید. در تابه ای مقداری کره و روغن بریزید و هویج ها را تفت دهید تا پخته و کمی سرخ شوند سپس کمی شکر و آب و زعفران به آن اضافه کنید و در تابه را بپوشانید تا پخته و نرم شوند.

مرحله سوم: تهیه مواد

بعد زرشک خیس خورده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و تفت دهید تا زرشک پف کند یا می توانید زرشک را جداگانه تفت دهید. مرغ را در تابه ای جداگانه با کمی زعفران و کره تفت دهید.

مرحله چهارم: پخت هویج پلو با مرغ سرخ شده

برنج را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا بجوشد. وقتی برنج نرم شد آن را آبکش کنید و کف قابلمه را کف قابلمه بگذارید و اجازه دهید برنج 40 دقیقه خیس بخورد. وقتی برنج پخته شد در ظرف می ریزند و با مرغ و هویج تزیین می کنند و می خورند.

نکات و ترفندهای پخت هویج پلو با مرغ ریش ریش

  1. می توانید همه مواد را جداگانه سرخ کنید و روی برنج بریزید تا سرو کنید.
  2. بهتر است از ترکیب برنج ایرانی و کمی برنج دودی استفاده کنید تا عطر بی نظیری به دست آورید.
  3. بهتر است کمی کره محلی روی برنج بزنید تا عطر بسیار خوبی به این برنج بدهد.

دیدگاهتان را بنویسید