می توانید به سلیقه خود کمی شکر به مواد اضافه کنید و با زعفران زیاد مواد را تفت دهید تا یکدست شود.
مواد لازم برای تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش
برنج | 3 فنجان |
هویج | 3 تکه |
زرشک | 1/2 فنجان |
سینه مرغ | 1 قطعه |
یک پیاز | 1 قطعه |
زعفران | کافی |
قند | 2 ساعت غذا خوردن |
کره | کافی |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | کافی |
طرز پخت هویج پلو با مرغ ریش ریش و زرشک
مرحله اول: پختن مرغ
ابتدا مرغ را آماده کنید. برای این کار سینه مرغ را به همراه یک چهارم پیاز و ادویه در تابه تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس روی مرغ آب بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود سپس آن را از آب خارج کنید و بعد از سرد شدن، زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: سرخ کردن هویج
در مرحله بعد، هویج را پوست بگیرید و آن را ریز خرد یا ورقه کنید. در تابه ای مقداری کره و روغن بریزید و هویج ها را تفت دهید تا پخته و کمی سرخ شوند سپس کمی شکر و آب و زعفران به آن اضافه کنید و در تابه را بپوشانید تا پخته و نرم شوند.
مرحله سوم: تهیه مواد
بعد زرشک خیس خورده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و تفت دهید تا زرشک پف کند یا می توانید زرشک را جداگانه تفت دهید. مرغ را در تابه ای جداگانه با کمی زعفران و کره تفت دهید.
مرحله چهارم: پخت هویج پلو با مرغ سرخ شده
برنج را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا بجوشد. وقتی برنج نرم شد آن را آبکش کنید و کف قابلمه را کف قابلمه بگذارید و اجازه دهید برنج 40 دقیقه خیس بخورد. وقتی برنج پخته شد در ظرف می ریزند و با مرغ و هویج تزیین می کنند و می خورند.
نکات و ترفندهای پخت هویج پلو با مرغ ریش ریش
- می توانید همه مواد را جداگانه سرخ کنید و روی برنج بریزید تا سرو کنید.
- بهتر است از ترکیب برنج ایرانی و کمی برنج دودی استفاده کنید تا عطر بی نظیری به دست آورید.
- بهتر است کمی کره محلی روی برنج بزنید تا عطر بسیار خوبی به این برنج بدهد.