6 ترفند ساده برای نگهداری مواد غذایی در یخچال


بسیاری از مشکلات غذایی مربوط به خرید بیش از حد یکباره است. همانطور که رابرتسون، نویسنده کتاب نکات آشپزخانه کوچک توصیه می کند، همیشه خرید کوچک عملی نیست، اما هر روز، “اگر بتوانیم غریزه خود را برای خرید بیش از حد محدود کنیم، شانس بیشتری خواهیم داشت.”

یک برنامه غذایی می تواند کمک کننده باشد، اما نباید خیلی سفت و سخت باشد: “فقط برخی از ایده هایی را که می توانید در هفته درست کنید بنویسید و خریدی واقع بینانه انجام دهید.”

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید یخچال و محیط آن است. رابرتسون می گوید که باید دمای یخچال را بین 3 تا 5 درجه سانتیگراد نگه داریم، او معتقد است که اکثر یخچال ها آنقدر که ما فکر می کنیم سرد نیستند. هوای اطراف یخچال باید در گردش باشد تا اثر خنک کنندگی خود را حفظ کند.

فلیسیتی کلوک، روزنامه‌نگار سلامت نیز می‌گوید: به طور کلی مواد غذایی (مانند میوه‌ها و سبزیجات) باید از بسته‌بندی خود حذف شوند تا بتوانند نفس بکشند. وسایلی که پیر می شوند را در ظروف در بسته و وسایلی که باید حمل شوند در ظروف دربسته قرار دهید تا کپک نزنند.

سیب زمینی و سبزیجات ریشه ای را در کیسه های تاریک و قابل تنفس قرار دهید. کیف خود را عوض کنند؛ لازم نیست آنها را در یخچال نگهداری کنید، اما باید خشک و خنک باشند. همچنین نگهداری سبزیجات در کیسه های مخصوص که باعث ماندگاری بیشتر آنها می شود مفید است.

نصف لیمو و پیاز را با سیلیکون یا سلفون بپوشانید. انواع پاستاها و سس ها مانند پستو را در ظرفی بریزید و یک لایه روغن روی آن قرار دهید تا کپک نزند. رابرتسون می گوید: اقلام موجود در یخچال باید با سرعت بیشتری مورد استفاده قرار گیرند. روی ظروف خرما بگذارید؛ این واقعا مهم است.

دیدگاهتان را بنویسید