دستور تهیه کیک ماگ


برای سرو این کیک بلافاصله بعد از پخت آن را سرو کنید و نگذارید استراحت کند پس اگر می خواهید این کیک ماگ را برای مهمانان درست کنید مواد را داخل ماگ بریزید و زمانی که می خواهید سرو کنید آن را در مایکروفر قرار دهید. به مدت 2-3 دقیقه

مواد لازم برای تهیه کیک ماگ شکلاتی در فر و مایکروفر

  • آرد غذا 4 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • شکر 5 گرم غذا
  • روغن مایع پخت و پز 3 گرم
  • 6 فنجان شیر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • نوک چای وانیلی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید و اگر می خواهید کیک را در فر بپزید بهتر است به مدت 10 دقیقه با دمای 180 درجه حرارت دهید. .

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

سپس آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار هم می زنیم و الک می کنیم، سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم و در آخر شیر، روغن مایع و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن دستی یا برقی به مدت 2 دقیقه مواد را می زنیم. تا خوب مخلوط شود.

مرحله سوم: پخت ماگ کیک در فر و مایکروویو

برای پخت در فر، مواد را در یک لیوان یا ظرفی که خوب چرب کرده اید، بریزید و مواد را در آن بریزید تا 2/3 قالب پر شود، سپس قالب یا ماگ را در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی آن تنظیم شود. 180 به مدت 20 دقیقه و برای پخت در مایکروویو قالب ها را با دمای 900 وات یا بالاتر به مدت 2 دقیقه بگذارید تا بپزند.

مرحله 4: پخت کیک ماگ بدون فر

بعد برای پخت بدون فر، لیوان ها را در آب جوش قرار دهید تا 1/3 ماگ یا کاسه داخل آب در حال جوش باشد و آب آن بیرون نریزد و وارد کیک نشود. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 دقیقه بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید